A GEZE GmbH az ajtó és ablak automatizálási rendszerek fejlesztésének és gyártásának piacvezető cégei közé tartozik. A GEZE átfogó termékpalettával rendelkezik az automata ajtórendszerek, üvegrendszerek, hő- és füstelvezető rendszerek, valamint ablak- és szellőzés technika területén.

A GEZE GmbH saját gyártó és fejlesztő központjában folyamatosan magas minőségben készíti termékeinket és, dolgoznak fejlesztéseik előremozdításán.

A GEZE termékmegoldásai már több évtizede a világ minden táján megtalálhatóak a neves épületekben, ezzel bizonyítva kiváló minőségüket.

A GEZE GmbH mottója „Innovatív rendszer megoldások intelligens technika segítségével”

Munkatársaink folyamatosan részt vesznek oktatásokon ahol a Geze termékek szakszerű telepítéséhez és szervizeléséhez szükséges tudást sajátítják el. Az anyacéggel tartott szoros és jó kapcsolatnak köszönhetően tudunk partnereink részére versenyképes árat biztosítani Geze termékekre.

Ha árajánlatot szeretne kérni hő- és füstelvezető rendszerre, nyílászáró automatizálásra, automata ajtóra, kérem vegye fel velünk a kapcsolatot elérhetőségeinken.

A gyártó cég honlapját az alábbi linken tekintheti meg Geze GmbH .

(Web oldalunk jelenleg kialakítás alatt áll, a végleges tartalomért, kérjük, látogasson el hozzánk később)


Hírek: ETC épületautomatika

Levelezési Cím változás

Levelezési címünk 2019.08.31-el megváltozott. Új levelezési címünk 2040 Budaörs, Budapesti út 120.

Hír

2019.08.31-el levelezési címünk megváltozott. Új levelezési címünk: 2040 Budaörs, Budapesti út 120.

Újdonság

Üzenet küldése