SIMON RWA EA-K láncos motorok

Az ablaknyitó motorok választékában ez a motorcsalád rendelkezik a legfejlettebb technikával. Az EA-K50 láncos motor a kompakt és elegáns gépházával minden homlokzatba belesimul, egy egységet képezve az ablakkal. A modern motorok jeleit hordozó, majdnem zajmentes és erős EA-K50 láncos motor a hő- és füstelvezető funkció mellet a napi szellőztetést is biztosíthatja. Kimondottan ehhez a motor típushoz kifejlesztett hajtóművel, a kis méretű gépház ellenére nagy tolóerőt lehet kifejteni. A motor elektronika Simon Link® kompatibilis. A programmal a motor lökethossza, ereje és áramfelvétele a helyszínen is állítható.

A magas műszaki színvonalat képviselő SIMON RWA EA-K ablaknyitó motorcsalád legújabb tagja a kompakt és nagy teljesítőképességű EA-K30. A 300N toló és húzóerősségű motor különböző standard lökethosszal szállítható. A mikroprocesszoros technológiával ellátott EA-K30 láncos motor egyes paraméterei a SimonLink® program segítségével módosíthatóak. Igény szerint beállítható a motor lökethossza és ereje, valamint követhető a karbantartás szempontjából a nyitásciklus. Az EA-K30 láncos motorok tandem funkcióba is összeköthetők. A vezeték csatlakozás
alapvetően a motor oldalon található, de igény szerint tandem kapcsolás esetén kétoldali csatlakozással is megrendelhető. Az EA-K30 láncos motorok konzoljai, a már jól bevált EA-K50 motorcsalád konzoljaihoz hasonlóak.

 

Letölthető adatlapok:

SIMON EA-K-30 láncos motor

SIMON EA-K-50 láncos motor