ETC Épületautomatika Kft. – felelősség és szakértelem a munka minden fázisában

 

Mérnöki szolgáltatás, kereskedelem, kivitelezés!

Hő- és füstelvezetés, tűzjelző rendszer, épületautomatika, épület biztonságtechnika!

Ipari létesítmény, közintézmény, lépcsőház, hatalmas autógyár vagy akár sportkomplexum!

 

 

Célunk, hogy szakembereink évtizedes tapasztalatára támaszkodva, tudásuk legjavát nyújtva, a legjobb szolgáltatást biztosítsuk. Kezdetektől fogva filozófiánk része, hogy minden megbízásra ugyanolyan odaadással és felelősségvállalással tekintünk. Szakembereink készséggel állnak rendelkezésre már a tervezés szakaszában, megkeresve a lehető legköltséghatékonyabb megoldásokat.

Feladatunknak tekintjük, hogy az elképzeléseket a gyakorlati tudással összehangolva közösen, a megrendelő igényeinek megfelelően valósítsuk meg. Kivitelezéseink legnagyobb részét a hő- és füstelvezető rendszerek telepítése teszi ki.

Az üzemeltetők munkáját segítve a kivitelezésen túl az általunk telepített eszközök kereskedelmével is foglalkozunk. Beszállítóinkkal a hosszú együttműködésnek köszönhetően remek kapcsolatot alakítottunk ki, melynek eredményeként a megbízóink számára a konkurenciánál kedvezőbb kivitelezési megoldásokat kínálunk.

Velünk kötött karbantartási szerződés esetén, kiterjesztett garanciát tudunk vállalni. Ezzel szeretnénk elérni, hogy ügyfeleink maximálisan elégedettek legyenek és hosszú távon jól működő, az üzemeltetés folyamán kevés anyagi ráfordítást igénylő rendszert kapjanak.

 

Főbb megrendelőink:

  • Strabag Általános Építő Kft.
  • Swietelsky Magyarország Kft.
  • Laki Épületszobrász Zrt.
  • West Hungária Bau Kft.
  • Grabarics Kft.
  • és számtalan nyílászáró gyártó és elektromos kivitelező cég

 

Kérem, keressen minket bizalommal!

 

Az ETC Épületautomatika Kft. elérhetőségei