GEZE– innovatív rendszer megoldások intelligens technika segítségéve

 • A GEZE GmbH az ajtó és ablak automatizálási rendszerek fejlesztésének és gyártásának piacvezető cégei közé tartozik. A GEZE átfogó termékpalettával rendelkezik az automata ajtórendszerek, üvegrendszerek, hő- és füstelvezető rendszerek, valamint ablak- és szellőzés technika területén.A GEZE GmbH saját gyártó és fejlesztő központjában folyamatosan magas minőségben készíti termékeinket és, dolgoznak fejlesztéseik előremozdításán.A GEZE termékmegoldásai már több évtizede a világ minden táján megtalálhatóak a neves épületekben, ezzel bizonyítva kiváló minőségüket.A GEZE GmbH mottója „Innovatív rendszer megoldások intelligens technika segítségével”

  Munkatársaink folyamatosan részt vesznek oktatásokon ahol a Geze termékek szakszerű telepítéséhez és szervizeléséhez szükséges tudást sajátítják el. Az anyacéggel tartott szoros és jó kapcsolatnak köszönhetően tudunk partnereink részére versenyképes árat biztosítani Geze termékekre.

  Ha árajánlatot szeretne kérni hő- és füstelvezető rendszerre, nyílászáró automatizálásra, automata ajtóra, kérem vegye fel velünk a kapcsolatot elérhetőségeinken.

  A gyártó cég honlapját az alábbi linken tekintheti meg Geze GmbH .

GEZE termékek és szolgáltatások

blank

Vezérlőközpontok

blank

Karos motorok

blank

Csavarorsós avagy lineáris motorok

blank

Láncos motorok

blank

Reteszek

Megbízható és kellő szakmai tapasztalattal rendelkező csapatot keres, amely nemcsak telepíti, de karban is tartja, az általa kiépített hő- és füstelvezető rendszert?

BEMUTATKOZÁS

Cégünk fő tevékenysége a hő- és füstelvezetés melynek elsődleges célja az életvédelem, és ebből adódóan a lehető legnagyobb odaadással végezzük a munkánkat. Elkötelezettek vagyunk a professzionális hő- és füstelvezetés területén, mert tudjuk, hogy a megelőző tűzvédelem és az életvédelmi rendszerek világában a minőség és a megbízhatóság elsődleges szempont.

Arra törekszünk, hogy a tűzvédelem e speciális területén, a hő- és füstelvezetésben, a lehető legmagasabb színvonalon nyújtsunk megoldásokat ügyfeleink számára.

 • Kiváló minőség, rugalmas kivitelezés
 • Tökéletes védelem, valódi biztonság!
 • Nemcsak megtervezzük és megalkotjuk, de karban is tartjuk az általunk telepített rendszereket!
 • Biztonságos, garanciális hő- és füstelvezető rendszer átlátható struktúrával
 • Rugalmas, gyors, értékálló és széles körű szolgáltatás
 • Megelőző tűzvédelem mesterfokon
 • Teljes műszaki koncepció a tűzvédelem terén

KAPCSOLAT & AJÁNLATKÉRÉS

ELÉRHETŐSÉGEINK

A weboldalunkon található szempontok figyelembe vételével szakembereink készséggel állnak rendelkezésre, az Ön számára legmegfelelőbb rendszer kialakítására. Felmerülő kérdésekben állunk rendelkezésére.

ETC Épületautomatika Kft.

 • Székhely: 1118. Budapest, Brassó u. 169-179/G
 • Levelezési cím / Iroda: 2040 Budaörs, Budapesti út 120.
 • Telefon: +36 1 610 9407
Edelényi László
ügyvezető
Drabant Attila
projektvezető

KÉRDÉSE VAN? ÍRJON NEKÜNK!

Megbízható és kellő szakmai tapasztalattal rendelkező csapatot keres, amely nemcsak telepíti, de karban is tartja, az általa kiépített hő- és füstelvezető rendszert?