TŰZJELZŐ RENDSZEREK - MIBEN SEGÍTÜNK?

050819083320
 • Tűzjelző rendszerek telepítése a tökéletes élet- és vagyonvédelem érdekében
 • Automata tűzjelző rendszerek
 • Vállaljuk az általunk telepített tűzjelző rendszerek garanciális időn belüli és azon túli karbantartását. A karbantartást minden esetben tűzvédelmi szakvizsgával, tapasztalattal rendelkező munkatársaink végzik.
 • A tűzjelző egységek ma már a modern tűzvédelmet ellátó rendszerek elválaszthatatlan részét képezik. Egy jól kiépített tűzjelző rendszer esetében alapkövetelmény, hogy a tűz kezdeti időszakában képes legyen jelezni a bajt. Megbízhatóan kell működnie, hogy a felhasználónak egyértelműen és érthetően jelezze az esemény pontos helyét.
 • Egy jól kivitelezett tűzjelző rendszer életeket menthet.
 • Cégünk a legmodernebb tűzvédelmi rendszereket telepíti, melyeknek feladata nem merül ki csupán az akusztikus riasztásban. Ezek a rendszerek már arra is képesek, hogy az épület egyes berendezéseit szükség szerint önműködően vezéreljék. Tűz esetén például beindítják a menekülési útvonalak szellőztetését, és a földszintre vezérlik a lifteket.

Ha tőlünk rendelnek RWA vagy tűzjelző rendszert
a következő munkákat tudjuk még elvégezni

Kisebb beléptető rendszer kiépítése

Kamerarendszer telepítése

Riasztórendszer telepítése

Gyengeáramú kábelezés

Strukturált hálózat építés

Kaputelefon rendszer kiépítés 1 lakástól társasházig

Megbízható és kellő szakmai tapasztalattal rendelkező csapatot keres, amely nemcsak telepíti, de karban is tartja, az általa kiépített hő- és füstelvezető rendszert?

BEMUTATKOZÁS

Cégünk fő tevékenysége a hő- és füstelvezetés melynek elsődleges célja az életvédelem, és ebből adódóan a lehető legnagyobb odaadással végezzük a munkánkat. Elkötelezettek vagyunk a professzionális hő- és füstelvezetés területén, mert tudjuk, hogy a megelőző tűzvédelem és az életvédelmi rendszerek világában a minőség és a megbízhatóság elsődleges szempont.

Arra törekszünk, hogy a tűzvédelem e speciális területén, a hő- és füstelvezetésben, a lehető legmagasabb színvonalon nyújtsunk megoldásokat ügyfeleink számára.

 • Kiváló minőség, rugalmas kivitelezés
 • Tökéletes védelem, valódi biztonság!
 • Nemcsak megtervezzük és megalkotjuk, de karban is tartjuk az általunk telepített rendszereket!
 • Biztonságos, garanciális hő- és füstelvezető rendszer átlátható struktúrával
 • Rugalmas, gyors, értékálló és széles körű szolgáltatás
 • Megelőző tűzvédelem mesterfokon
 • Teljes műszaki koncepció a tűzvédelem terén

MIÉRT MINKET VÁLASSZON?

Komplex szolgáltatás az egyedi igényeknek maximálisan megfelelve

Flexibilitás és pontosság

Pozitív hozzáállás és őszinteség

Megbízhatóság, felkészültség és garancia

Széleskörű szakértelem és maximális, naprakész segítség

Maximális minőség és több éves tapasztalat

Megbízható és kellő szakmai tapasztalattal rendelkező csapatot keres, amely nemcsak telepíti, de karban is tartja, az általa kiépített hő- és füstelvezető rendszert?

REFERENCIÁINK

REFERENCIA 4.

Referenciáink,

blank

REFERENCIA 3.

Referenciáink,

blank

REFERENCIA 2.

Referenciáink,

blank

REFERENCIA 1.

Referenciáink,

Szolgáltatásaink

blank

Tanácsadás tervezőknek, mérnököknek, generál kivitelezőknek

Úgy gondoljuk a jól megtervezett rendszerekhez szükség van már a tervezés szakaszában a tervező és a kivitelező közötti folyamatos egyeztetésre ahhoz, hogy a megrendelőt megkíméljük a felesleges kiadásoktól és a legjobb végeredményt kapja.

blank

Tervezés

Bármilyen épületről is legyen szó, a megfelelő hő- és füstelvezető rendszer megtervezése elengedhetetlen fontossággal bír, hiszen tűz esetén nem csak az ingatlan és a benne lévő vagyontárgyak, hanem emberi életek is veszélybe kerülhetnek.

blank

Kivitelezés

Cégünk legfőbb tevékenysége a hő és füstelvezető rendszerek teljes körű, szakszerű kivitelezése, beleértve a beüzemelést, valamint az ehhez kapcsolódó műszaki és hatósági megfeleltetéshez szükséges dokumentálást és minősítést.

karbantartási szerszámok

Karbantartás

Minden életvédelmi rendszernél, így a gravitációs hő- és füstelvezető rendszereknél is jogszabály írja elő a szakszerű felülvizsgálatot és a folyamatos karbantartást.

Megbízható és kellő szakmai tapasztalattal rendelkező csapatot keres, amely nemcsak telepíti, de karban is tartja, az általa kiépített hő- és füstelvezető rendszert?

TELJESÍTMÉNNYEL BIZONYÍTUNK

A szolgáltatás minőségével szeretnénk kitűnni, ami teljességében jobb eredményt és elégedettebb vevőket eredményez.

VÉLEMÉNYEK

image

László István

Ügyfél
Pár éve bíztuk meg a céget az irodai épület hő- és füstelvezetésének kialakításával. Precíz, pontos munkát végeztek, ami azóta is remekül üzemel. Sok hasznos tanáccsal láttak el bennünket és ügyfélbarát módon álltak hozzá a kivitelezéshez, minden kérdésünkre választ kaptunk. Maximálisan ajánlom a céget!
image

Szávai János

Ügyfél
Régóta dolgozunk a céggel partnerként, mindig rendkívül minőségi munkát végeznek, építkezéseknél, vagy épületfelújításoknál. Tűzjelző rendszerek kiépítését is nagy körültekintéssel látják el, ami különösen fontos épületbiztonsági szempontból. Jó velük együtt dolgozni!
image

Breuer Kálmán

Ügyfél
Nálunk a nyílászárókat építették be, szép munkát végeztek, és ami fontos: gyorsan is, mert hamar szerettünk volna végezni a projekttel. Nagy szakértői a területnek, ez sokszor kitűnt a kivitelezés során. Köszönöm a munkájukat, másnak is 100%-osan tudom ajánlani a céget, nagyon megbízhatóak.

KAPCSOLAT & AJÁNLATKÉRÉS

ELÉRHETŐSÉGEINK

A weboldalunkon található szempontok figyelembe vételével szakembereink készséggel állnak rendelkezésre, az Ön számára legmegfelelőbb rendszer kialakítására. Felmerülő kérdésekben állunk rendelkezésére.

ETC Épületautomatika Kft.

 • Székhely: 1118. Budapest, Brassó u. 169-179/G
 • Levelezési cím / Iroda: 2040 Budaörs, Budapesti út 120.
 • Telefon: +36 1 610 9407
Edelényi László
ügyvezető
Drabant Attila
projektvezető

KÉRDÉSE VAN? ÍRJON NEKÜNK!

Megbízható és kellő szakmai tapasztalattal rendelkező csapatot keres, amely nemcsak telepíti, de karban is tartja, az általa kiépített hő- és füstelvezető rendszert?