Milyen hő- és füstelvezető rendszereket építünk?

81607

NRWG minősített hő-és füstelvezető alumínium nyílászárók

Füstkötény

Felülvilágító kupolák

Tűzgátló ajtó

Tűzgátló függöny

NRWG minősített hő-és füstelvezető alumínium nyílászárók

 • Cégünk vállalja az OTSZ által előírt NRWG minősített RWA nyílászárók szállítását és beépítését. Az OTSZ előírja az RWA nyitómotor és az alumínium nyílászáró együtt minősítését, ami nélkül az épület használatba vétele meghiúsulhat.
nrwg-rwa

Felülvilágító kupolák

 • Füstelvezető kupola
 • Polikarbonát füstelvezető és szellőztető kupolák
 • Nappali világosságú és kellemes lépcsőházak
 • Lapostetőn, oldal vagy tetőablakon történő füstelvezetés
 • A polikarbonát felülvilágító kupolák kiváló megoldást jelentenek ipari épületek, társasházak lépcsőházainak hő- és füstelvezetésére. A kupolát az együttminősített 24V-os motor működteti, amit igény esetén komplett rendszerként a szünetmentes vezérlőközponttal együtt szállítjuk és telepítjük.
 • A kupolák a vészhelyzeten kívül hozzájárul az épület használóinak mindennapi komfortérzetéhez
 • Az építési rendelet szerint a lépcsőházak legmagasabb pontjára egy füstelvezető van előírva. Ez arra szolgál, hogy a menekülési útvonalak füstmentesítésére szolgál, és segíti a tűzoltók munkáját is.
Grob_Mindelheim_LikuF100_2

Tűzgátló ajtó

 • Füstgátló, tűzgátló vagy multifunkciós acél ajtók
 • A nagyobb épületek tervezése során, az általános tűzbiztonság érdekében felosztják az épületet olyan tűzálló szakaszokra, melyeket tűz esetén önálló egységeknek lehet tekinteni.
 • A padlók, mennyezetek, falak és tűzgátló ajtók által határolt tűzszakaszok célja a tűz és a füst szomszédos szakaszokba történő terjedésének meggátlása vagy lassítása. A tűzleválasztásnak köszönhetően a menekülési útvonalak így több ideig maradnak szabadok, így növelve a sikeres evakuáció valószínűségét, illetve ez jelentős időnyereséget jelent a tűzoltók számára is.
fireproof-doors_Oen_1683

Füstkötény

 • Fix és automata működésű füstkötények
 • A füstkötény egy olyan szerkezet, mely a tetőfödém vagy a fedélhéjazat alatti térben egy meghatározott mértékig benyúlva korlátozza a füst szomszédos füstszakaszokba történő átterjedését.
 • A füstkötény egy modern, hatékony és költségkímélő megoldás, melyet elsősorban a nagy belmagasságú, alapterületű és egy légterű épületek tűz és füstszakaszolására használnak.
fustkoteny

Tűzgátló függöny

 • Tűzgátló és füstgátló függönyök
 • Kompakt, robusztus és megbízható.
 • A modern építészet összehangolása az építkezési jogszabályok követelményeivel.
 • A tűzgátló függönyök optimálisan integrálhatóak a helyiség koncepciójába és első osztályú alternatívát biztosítanak a tűzvédelmi ajtókkal szemben. Esztétikailag kifogástalanul alkalmazkodnak az épülethez, az emberi szem számára szinte láthatatlanok, és telepítésük kevésbé körülményes, mint más tűzvédelmi rendszerek esetében. Mindazonáltal a tűzvédelmi ajtókhoz hasonló tulajdonságokkal bírnak.
 • A különféle modellek és típusok a besorolás mellett a falnyílás körül történő rögzítés mechanikai felépítése és helyigénye alapján is többfélék lehetnek. A széles választék lehetővé teszi a rugalmas, személyes igényeknek megfelelő kialakítást.
Fire-curtains-2-900x550

Megbízható és kellő szakmai tapasztalattal rendelkező csapatot keres, amely nemcsak telepíti, de karban is tartja, az általa kiépített hő- és füstelvezető rendszert?

BEMUTATKOZÁS

Cégünk fő tevékenysége a hő- és füstelvezetés melynek elsődleges célja az életvédelem, és ebből adódóan a lehető legnagyobb odaadással végezzük a munkánkat. Elkötelezettek vagyunk a professzionális hő- és füstelvezetés területén, mert tudjuk, hogy a megelőző tűzvédelem és az életvédelmi rendszerek világában a minőség és a megbízhatóság elsődleges szempont.

Arra törekszünk, hogy a tűzvédelem e speciális területén, a hő- és füstelvezetésben, a lehető legmagasabb színvonalon nyújtsunk megoldásokat ügyfeleink számára.

 • Kiváló minőség, rugalmas kivitelezés
 • Tökéletes védelem, valódi biztonság!
 • Nemcsak megtervezzük és megalkotjuk, de karban is tartjuk az általunk telepített rendszereket!
 • Biztonságos, garanciális hő- és füstelvezető rendszer átlátható struktúrával
 • Rugalmas, gyors, értékálló és széles körű szolgáltatás
 • Megelőző tűzvédelem mesterfokon
 • Teljes műszaki koncepció a tűzvédelem terén

MIÉRT MINKET VÁLASSZON?

Komplex szolgáltatás az egyedi igényeknek maximálisan megfelelve

Flexibilitás és pontosság

Pozitív hozzáállás és őszinteség

Megbízhatóság, felkészültség és garancia

Széleskörű szakértelem és maximális, naprakész segítség

Maximális minőség és több éves tapasztalat

Megbízható és kellő szakmai tapasztalattal rendelkező csapatot keres, amely nemcsak telepíti, de karban is tartja, az általa kiépített hő- és füstelvezető rendszert?

REFERENCIÁINK

blank

REFERENCIA 4.

Referenciáink,

blank

REFERENCIA 3.

Referenciáink,

blank

REFERENCIA 2.

Referenciáink,

blank

REFERENCIA 1.

Referenciáink,

Szolgáltatásaink

blank

Tanácsadás tervezőknek, mérnököknek, generál kivitelezőknek

Úgy gondoljuk a jól megtervezett rendszerekhez szükség van már a tervezés szakaszában a tervező és a kivitelező közötti folyamatos egyeztetésre ahhoz, hogy a megrendelőt megkíméljük a felesleges kiadásoktól és a legjobb végeredményt kapja.

blank

Tervezés

Bármilyen épületről is legyen szó, a megfelelő hő- és füstelvezető rendszer megtervezése elengedhetetlen fontossággal bír, hiszen tűz esetén nem csak az ingatlan és a benne lévő vagyontárgyak, hanem emberi életek is veszélybe kerülhetnek.

blank

Kivitelezés

Cégünk legfőbb tevékenysége a hő és füstelvezető rendszerek teljes körű, szakszerű kivitelezése, beleértve a beüzemelést, valamint az ehhez kapcsolódó műszaki és hatósági megfeleltetéshez szükséges dokumentálást és minősítést.

karbantartási szerszámok

Karbantartás

Minden életvédelmi rendszernél, így a gravitációs hő- és füstelvezető rendszereknél is jogszabály írja elő a szakszerű felülvizsgálatot és a folyamatos karbantartást.

Megbízható és kellő szakmai tapasztalattal rendelkező csapatot keres, amely nemcsak telepíti, de karban is tartja, az általa kiépített hő- és füstelvezető rendszert?

TELJESÍTMÉNNYEL BIZONYÍTUNK

A szolgáltatás minőségével szeretnénk kitűnni, ami teljességében jobb eredményt és elégedettebb vevőket eredményez.

VÉLEMÉNYEK

image

László István

Ügyfél
Pár éve bíztuk meg a céget az irodai épület hő- és füstelvezetésének kialakításával. Precíz, pontos munkát végeztek, ami azóta is remekül üzemel. Sok hasznos tanáccsal láttak el bennünket és ügyfélbarát módon álltak hozzá a kivitelezéshez, minden kérdésünkre választ kaptunk. Maximálisan ajánlom a céget!
image

Szávai János

Ügyfél
Régóta dolgozunk a céggel partnerként, mindig rendkívül minőségi munkát végeznek, építkezéseknél, vagy épületfelújításoknál. Tűzjelző rendszerek kiépítését is nagy körültekintéssel látják el, ami különösen fontos épületbiztonsági szempontból. Jó velük együtt dolgozni!
image

Breuer Kálmán

Ügyfél
Nálunk a nyílászárókat építették be, szép munkát végeztek, és ami fontos: gyorsan is, mert hamar szerettünk volna végezni a projekttel. Nagy szakértői a területnek, ez sokszor kitűnt a kivitelezés során. Köszönöm a munkájukat, másnak is 100%-osan tudom ajánlani a céget, nagyon megbízhatóak.

KAPCSOLAT & AJÁNLATKÉRÉS

ELÉRHETŐSÉGEINK

A weboldalunkon található szempontok figyelembe vételével szakembereink készséggel állnak rendelkezésre, az Ön számára legmegfelelőbb rendszer kialakítására. Felmerülő kérdésekben állunk rendelkezésére.

ETC Épületautomatika Kft.

 • Székhely: 1118. Budapest, Brassó u. 169-179/G
 • Levelezési cím / Iroda: 2040 Budaörs, Budapesti út 120.
 • Telefon: +36 1 610 9407
Edelényi László
ügyvezető
Drabant Attila
projektvezető

KÉRDÉSE VAN? ÍRJON NEKÜNK!

Megbízható és kellő szakmai tapasztalattal rendelkező csapatot keres, amely nemcsak telepíti, de karban is tartja, az általa kiépített hő- és füstelvezető rendszert?