Tervezőknek, mérnököknek tanácsadás:

Úgy gondoljuk a jól megtervezett rendszerekhez szükség van már a tervezés szakaszában a tervező és a kivitelező közötti folyamatos egyeztetésre ahhoz, hogy a megrendelőt megkíméljük a felesleges kiadásoktól és a legjobb végeredményt kapja. Hiszen a legtöbb esetben a tervező sajnos nem tud elég időt tölteni a kivitelezési helyszínen, ezáltal nincs lehetősége megtapasztalni terezése megvalósíthatóságát. Szívesen állunk tervezők rendelkezésre, akiknek gyakorlati kérdéseik vannak. Igény esetén megrendelőknek tervezőt tudunk ajánlani, akivel együttműködve gazdaságos, megvalósítható tervet tudunk elkészíteni.

Hő-és füstelvezető rendszerek telepítése és karbantartása:

Vállajuk hő- és füstelvezető rendszerek telepítését és karbantartását 1db ablaktól a legösszetettebb rendszerig. Általunk telepített rendszereknél garanciális időn belül és túl is vállaljuk a karbantartást. Továbbá vállaljuk más cég által telepített hő- és füstelvezető rendszerek garancián túli karbantartását is. A karbantartást minden esetben tűzvédelmi szakvizsgával, tapasztalattal rendelkező munkatársaink végzik. Karbantartást a megrendelők igényeinek megfelelően rugalmasan kezeljük, legyen szó munkaidő utáni munkavégzésről vagy akár 12 órás kiszállási ügyeletről.

Tűzjelező rendszerek telepítése és karbantartása:

Vállaljuk az általunk telepített tűzjelző rendszerek garanciális időn belüli és túli karbantartását. A karbantartást minden esetben tűzvédelmi szakvizsgával, tapasztalattal rendelkező munkatársaink végzik.

 

Ha tőlünk rendelnek RWA vagy tűzjelző rendszert a következő munkákat tudjuk még elvégezni

  • Gyengeáramú kábelezés
  • Strukturált hálózat építés
  • Kaputelefon rendszer kiépítés 1 lakástól társasházig
  • Kisebb beléptető rendszer kiépítése
  • Kamerarendszer telepítése
  • Riasztórendszer telepítése

A fent felsorolt rendszerek karbantartását csak az általunk telepített rendszereknél tudjuk elvégezni.